Loading dogodki
Ta dogodek je minil.

Kaj je Zlati kamen in komu je namenjen?

Konferenca Zlati kamen je v slovenski javnosti najbolj odmevno strokovno srečanje na področju lokalne samouprave, kjer si izkušnje ter poglede o razvojnih možnostih ter dobrih praksah izmenjajo najvišji predstavniki lokalnih skupnosti, predstavniki gospodarstva kot tudi vladni predstavniki.

Dogodek je namenjen vsem, ki vodijo in upravljajo občine in delujejo v javni upravi, javnih podjetjih, zasebnih podjetjih, ki sodelujejo in spremljajo razvoj občin. Je edini dogodek, ki je hkrati tudi vrhunec večmesečnega raziskovalnega dela o razvojnem napredku slovenskih občin v sklopu raziskovalnega projekta in izbora Zlati kamen.

Odkrivamo dobre zgodbe iz lokalnih skupnosti. Podpiramo procese uspešnega, učinkovitega in razvojno naravnanega delovanja občine v skupno dobro, v korist njenih prebivalcev in podjetij – uporabnikov storitev lokalne samouprave. Vsako leto se dogodka udeleži okoli 150 udeležencev iz slovenskih občin in ostalih zainteresiranih javnosti iz privatnega in javnega sektorja.ž

Violeta Bulc bo na konferenci govorila o Lokalni samoupravi v luči dolgoročnega trajnostnega razvoja in sicer v četrtek 11.2.2021.

Pridružite se nam!

Podrobnosti

Začetek:
9.februar, 2021
Zaključek:
12.februar, 2021
Spletna stran:
https://www.planetgv.si/zlati-kamen/program/#teden-zlatega-kamna-9.--12.-februar-2021