KDO SMO?

Violeta Bulc

Pina Maja Bulc

Staša Klemen

Nataša Čampelj

Rajni Vohra

Ramit Singh Chimni

Alexander Laszlo, PhD

Stefan Blachfellner

Chenesai Mangoma

Moleen Madziva, PhD

ECOCIVILISATION WINGS

Mag. Violeta Bulc je bila skupaj s skupnostjo za ecocivilizacijo in gibanjem za ecocivilizacijo uvrščena med 100 najboljših svetovnih članic in projektov, ki imajo pozitiven vpliv na prihodnost našega planeta. Globalni »G100: Mission Million« vabi vsako izmed članic, da ustvari 100 vozlišč v 100 državah, ki jih vodijo ženske drznega duha in čutnega srca. Poleg članic, soustvarjajo Denim mrežo tudi moški predstavniki. To so podporniki, ki jih k sodelovanju povabilo članice držav, da skupaj še okrepijo skupna prizadevanja za prihajajočo civilizacijsko paradigmo in najdejo ravnovesje za razcvet našega planeta.

Ecocivilizacija gradi svetovno mrežo, gibanje in skupnost, EcocivilisationWings pa tukaj prevzema pomembno nalogo širjenja in odkrivanja sanj ter možnosti za razcvet. Vsako vozlišče prinaša sveže znanje, izkušnje in modrost, ki jih povezujemo v močno, dinamično, pregledno in aktivno globalno mrežo. Z znanjem upravljamo kot z univerzalno dobrino. Zato spodbujamo vse, ki so del nastanka ecocivilizacije, da delijo, jemljejo, dajejo, uporabljajo, prinašajo, ustvarjajo vrednote in vedno znova širijo tisto, kar jim je pomembno, in s čimer lahko vplivajo tako na posameznike kot na skupnost, za dobrobit vseh.

Mi smo prihodnost, ki jo iščemo.

G100 COUNTRY CHAIR

#G100 združuje najrazličnejše ugledne in izjemne članice, vključno z nobelovimi nagrajenkami, nekdanjimi voditeljicami držav, ministricami, podjetnicami, filantropistkami, vlagateljicami, vodjami v poslovnem svetu in družbi – gre za močno skupino uspešnih žensk in voditeljic, ki prihajajo iz najrazličnejših okolij in želijo vračati družbi ter nas vse spodbuditi k premiku naprej, da postanemo arhitekti prihodnosti.

Poslanstvo in želja #G100 v prihodnjem desetletju je ponuditi vodstvo pri ustvarjanju miselnosti o tem, kaj je treba storiti za vključenost ter ekonomsko in socialno opolnomočenje žensk po vsem svetu. Skupaj bomo z aktivnim in vključevalnim delovanjem opredelili, oblikovali in določili novo prihodnost z enakimi možnostmi, vključenostjo in ekonomskim opolnomočenjem žensk in vseh ljudi.

Violeta Bulc

Slovenija

Jean Todt

Francija

Spela Adamic

Avstralija

Bianca Dragomir

Španija

Elke Esders

Nemčija

Nataša Heror

Srbija

Mansi Jasuja

Nizozemska

Eleftheria Kakambouras

Južna Afrika

Sonja Klopcic

Slovenija

Chenesai Mangoma

Zimbabwe

Khin Ni Ni Thein

Myanmar

Rajni Vohra

Indija

GLOBALNA MREŽA